20090523

norr


avkopplingsdagar:
jag hälsade på min bror för första gången sen han flyttade i augusti. slappade på landet och köpte löjligt billiga målardukar i en av bollnäs "här är det billigt" butiker, de har ett par. lyckades måla lite i det vackra vädret, medan det verkade regna på alla andra ställen. nu är jag hemma igen, och imorgon ska jag jobba. ikväll gör jag ingenting, och så ska det förbli.

20090520

last night

så skönt det var att vakna upp i morse och inte känna någon stress eller press. jag tog det liksom piano, drack kaffe och tittade på en film. mötte upp mamma efter lunch, kollade beckmansutställningen. ikväll ska jag bege mig hem till elin på några glas vin. imorgon tar jag mitt pick och pack och åker till landet och slappar loss några dagar, för det är jag värd.

20090519

kan aldrig bestämma mig
sista minuten pyssel och ändringar..
jag borde egentligen bara lägga allt bakom mig, nuuu.

typ
gårdagen

20090518

WOHO!


äntligen klar! happy happy!

imorgon får ni se lite av de utvalda, och även det som inte gick vidare i min gallring. just nu ligger allt på mitt vardagsrumsgolv och skräpar. sen är det bara lite klister och tejp kvar och att bege sig till nyckelviksskolan med elin. min högerarm är död och nu är det sovdags. godnatt!

tee


nu tillbaka till verkligheten, sista knåpet med proverna, ses sen!

nej


ska aldrig mer rita ett kök, fy så tröttsamt och tråkigt.
eftersom jag inte hade någon spexig idé som alla andra så fick det bli såhär.