20100129

black boxFREDAG! 19.00, nyckelviksskolan.

ser fram emot två dagar då jag inte behöver stressa och planera något. nu ska jag hem till fanny, dricka vin i gott sällskap. imorgon jobba lite, sedan träffa teresa och åka hem till kelly på trevligheter. på söndag repa med klassen samt finputsa kostymen. har alltså en fullspäckad vecka framför mig med sena repkvällar och utställningsbestyr. ska bli roligt! ses på fredag!

liljevalchs - vårsalongen

siri ställer ut en fantastisk teckning som måste ses!
http://www.liljevalchs.com/

20100128

suddig smygtitt..

KOM DEN FEMTE!

slösa

tjusiga silkesbyxor på galgen. lite, lite ångest i plånboken. jag blev
dock lite gladare, vilket är det som räknas, right?

20100127

tipsikeatips

jag införskaffade ju ganska nyligen ett nytt påslakan från jobbet. såg nyss detta. tycka vad man vill om mangatecknandet, men jag tycker i vilket fall att henny-kollektionen är väldigt fin av kazuyou nomura . streck, det blå prickiga osv, värt att kolla in. skulle jag inte redan haft tusentals kuddfodral hade jag köpt det med små blå prickar. filten är tjusig även den.

nu, pyssel med kostymen. + ta hand om mitt deppiga jag.

kaffemunter

muntrar upp mig själv med kaffe. var tvungen att köpa en ny eftersom
den jag skulle få av mor inte var i sina fulla bruk. andra
kaffegrejen, vad blir nästa?

bli med glasögon

ja, då var det klart. jag ska fixa glasögon så jag slipper anstränga ögonen allt för mycket. om någon vill vara smakråd, säg till. jag kommer aldrig kunna bestämma själv är jag rädd. vill fortfarande ha ett par prism. modellen är dock det svåraste av allt, och färg, allt egentligen. den här processen kommer nog inte gå så snabbt. new york, rio, london, paris, rome.

och jag får mitt damminspirerade golv, yey!
töntigt tycker ni, snyggt tycker jag..

20100125

må dåligt

självklart glömde jag bort att jag skulle till konstfack på öppethus, så det blev inget lägenhetsfix. på tunnelbanefärden till telefonplan började jag se suddigt, som har hänt mig vid flertal tillfällen. på konstfack började jag få huvudvärk, sedan illamående. efter det domnar två fingertoppar bort efter att ha nuddat min mobil som vibrerade när det ringde. nu är suddigheten borta, och jag får endast lida med illamåendet och huvudvärken. så det är väl dags att gå till sängs. morgondagens synundersökning sitter väl på sin plats efter detta. någon som har en förklaring till allt detta? sömn hoppas jag löser det mesta.

dutt, dutt.

baahh. jag har alldeles för mycket att fixa med, för mitt eget bästa. inte stressad egentligen, men det ligger och nosar mig i nacken, eller hur man säger. min lägenhet är precis lika katastrof som innan. dock fina nymålade väggar. ja, jag hinner ju inte med. golvet är så hiskeligt fult att jag inte riktigt står ut, så jag måste verkligen byta ut det. har tänkt mig detta. nu ska jag pysa iväg till skolan, fixa med föreställningen och sedan gå och köpa lite nödvändigheter till lägenheten. så att jag så snart som möjligt kan bjuda in på lite vin.