20090926

risky business

köpte ett helt fantastiskt sidentyg som jag ska sy ett par byxor av och trycka på. dock vet jag inte riktigt vad jag ska ha för bottenfärg, om jag ska nöja mig med den krämvita färgen på tyget eller färga ljusgrått och sen trycka mörkgrått på. det är risky business att trycka och färga siden när man aldrig gjort det förr, särskilt när tyget kostar 300 spänn metern.

nu ska jag ta mitt snoriga jag och köpa lite tyg innan jag ska jobba. säg till om ni är intresserade av en halsduk/sjal så kan jag fixa billigt.

20090925

lite fredag:

minisovmorgon, hårklippning, trycka tyg, och kom hem alldeles nyss från skolan. lite te på det och sömn så kanske jag är redo för att jobba imorgon.
20090924

blablabla

förkyld till tusen, jag som inte skulle bli sjuk. tyvärr har jag inte tid att gotta mig i böcker och tidningar i sängen. utan jag måste till skolan och trycka eftersom jag inte kan vara där i helgen då jag ska jobba. vilka dilemman man har. har beställt de mest fantastiska böcker, som förhoppningsvis kommer på fredag. det är min lyx jag unnar mig när jag faktiskt jobbat hela sommaren, och då menar jag typ hela. glad är jag förstås nu! åter till att skapa en bra playlist att lyssna på för att överleva dagen.

20090922

byxor

fram, bak:

sida:

borde ha gjort någon klänningshistoria istället, detta tog nästan halva dagen.
papper är inte det lättaste att få ihop, nya tag en annan dag.

morgonsysselsättning

har beställt massa böcker när jag igår upptäckte att jag hade mycket mer pengar kvar på bankkontot än väntat. ska hur som helst gå en sväng till konst-ig och kolla lite mer. är ju faktiskt tio gånger billigare att beställa på nätet, dock får man vänta en vecka, vilket är nackdelen. nu lite mer kaffe sen ska jag bege mig till skolan och vara handikappad i höger hand, betyder att jag kommer långt.

lever det hårda livet

jag lever ett farligt liv. min tumme är överansträngd och öm, tror inte jag ska hålla på med skulpturer. efter att jag smort in tummen med liniment, råkar jag självklart klia mig i ögat. bör inte hålla på med sådant heller. känner att jag lever i vilket fall, helt kallt i vänster öga. känns som att jag har en halstablett i ögat, känn på den! blir väl blind på köpet, hur kul vore det, nåväl.

20090921

helg


med urladdad kamera kommer man inte så långt. därav enbart dokumentation när vi drack flertal flaskor vin tills nästan alla somnade i soffan. precis så ska det vara med familj och familjevänner. lördagen bjöd på eksjö, loppisar och en fantastisk delikatessbutik med den godaste peston jag ätit. vi köpte även diverse ostar, och en som jag kan tipsa om är pestoosten. jag som inte är så mycket för ost egentligen, blev frälst. igår avnjöt vi en köttfärsbiff med kantareller och sallad (tack mat-tina för tipset). sedan tog det en evighet att ta sig hem, köer, fikarast och dålig musik i bilen, a la dansband och love songs. emelie var måttligt glad och jag lånade ut mina ipod.