20101119
via: jus, cydwoq, marsèll, yvonne koné

tidningsmorgon

godmorgon! blev ordentligt väckt av tidningen fyra-fem i morse. det fungerar inte riktigt att jag ska bli livrädd så fort den dimper ner i brevlådan så jag får nog göra mig av med tidningsfunktionen. tur att det bara är en test, hinner inte ens läsa på helgerna. blir dessutom så sjukt överraskad av att det är fredag varje gång när tidningen kommer, och tänker automatiskt, "varför får jag en tidning idag?" ja, så är mitt liv, spelar ingen roll vilken dag det är, alla dagar ser ändå olika ut. stiga upp fem en lördag är kanske sådär, dock är min arbetsdag slut klockan tre. nu ska jag dricka mitt kaffe, och ja, läsa tidningen.

20101118

torsdag

har i vanlig ordning hängt med camilla. lärt henne att sticka, lagat middag och spillt ut ett glas rödvin över halva lägenheten. mestadels på min matta jag vävt, så klart. får se om den överlevde fallet i morgon. nu ska jag rita lite och sedan bädda ner mig i sängen. finns ju en morgondag också, som jag inte vet vad jag ska göra av. blir lite knäpp av att vara ledig. ni hittar mig hemma i soffan med diverse tidningar och ritblock, vi ses!

20101116

tham & videgård


barbara i gongini

när jag var i köpenhamn senast köpte jag två ringar i butiken &pagne. insåg just att jag inte hade en aning om vem som gjort dem, och var tvungen att leta fram det.

20101115

asb II


asb I

bokinköp

20101114

about a chair

söndagsshopping, hee welling för hay. istället för ett till bord köpte jag en stol. julklapp till mig själv, vi ses om några veckor!