20120107

via: the red and the pretty, michael heizer, camilla meng, jus, maison martin margiela.

ska strax ta mig en kort tupplur efter att jag jobbat hårt och fått dålig sömn, senare middag hos sanna och fred som jag sett fram emot väldigt mycket. nästan högst upp på min önskelista just nu finns det fantastiska armbandet från yasar, finns att köpa på jus.

20120106

finpjucks

 
mitt enda och sista reaköp. tack och bock. supernöjd med dessa förstås, men reor, det är verkligen ingenting jag gillar. återgår till mitt middagsplanerande och ett glas rött.

20120105

shades of grey in architecture
via: architectura, lyla&blu, a-piste, thisispaper, wild violet.

spindelkvinnan

för er som inte såg fantastiska louise bourgeois i k special igår eller sett innan, se den här.

20120104


via: usor, sinolia, iiiinspired, sinolia, hviiddamsbo, rus.fia.usor, frama, david shrigley/schäfer grafik, lejournalnoir, jakandjil, usor.
igår fick jag min första riktiga lediga dag på väldigt länge. den var både välförtjänt och välbehövd. fortsätter i ledighetens tecken, ligger i sängen och bläddrar i böcker som jag fick i julklapp. hade egentligen tänkt vara sjukt produktiv de här sista dagarna innan skolan börjar igen, men vad jag faktiskt behöver är att ta igen mig lite. efter helgens intensiva filmtittande, ska jag absolut göra något mer vettigt idag. en kopp kaffe strax, sedan formulera lite tankar och idéer kring arbetsprover och andra projekt.