20110625

lysande utsikter


"I sin film om berömda arkitekters vision om drömsamhället tar filmaren Jesper Wachtmeister med oss på en resa genom möjliga och omöjliga arkitekturprojekt från 1900-talets början till i dag." finns tillgänglig på svtplay till och med 23:e juli. 

20110624

mapplethorpe


ni har väl inte missat robert mapplethorpe-utställningen på fotografiska?

black

inväntar en vän, för att senare gå på midsommarmiddag. jag älskar min kappa (jag bor redan i den), min klocka, mitt armband och min favoritklänning. hej så länge!

city

köpte mig en ny klocka igår då jag letat ett tag efter en väldigt enkel och inte allt för dyr sådan. tycker de flesta är sjukt pråliga med hur mycket fula detaljer som helst. jag är nöjd! ck. ha en trevlig midsommar!

20110623

koné

fina nya armband från yvonne koné. skulle jag mer än gärna vilja ha i min ägo. föregångaren, plumber bracelet får ni inte heller missa, kan dock vara svåra att få tag i.

etch cone

ny limited edition-lampa från tom dixon, etch cone shade light.

20110622

woody

är i behov av en lägre hylla till min hall så att jag kan få bort mina provisoriska zinkhyllor som jag i stället kan ställa på balkongen. den här från hay skulle sitta fint. annars skulle jag gärna ha en fin låg arkivbänk, dock verkar det omöjligt att hitta. särskilt om den ska vara gammal. hojta till om ni ser något! 
update: såg förresten att grandpa har 30% på sina hay produkter då de ska sluta sälja dem. finns stolar, hyllor, bord m.m. på nedervåningen på södermannagatan.

20110621
kazimir malevitj, 1915. 

20110620

distant

eftersom det dåliga vädret infinner sig på min ena semestervecka passar jag på att rea-shoppa en jacka som jag inte kommit mig för att köpa, då den varit alldeles för dyr. snygg kommer jag i alla fall vara under alla regniga dagar och kalla nätter, visst? åter till det jag borde göra, laga mat till min bror och hans vän.