20111201

mitt tryck till servetterna på middagen blev sedan till t-shirttryck. julklapp till min kära bror och mor kanske. den intensiva textiltrycksperioden är sorgligt nog över.

dots
min vän erika inspirerade mig att stänka färg på en skjorta som jag sällan annars använder. kanske inte är att rekommendera att använda sig av sitt badrum, krävs en del städande efteråt. det enda som behövs dock är vatten, sidenfärg, ett plagg och en stänkvänlig plats. nu ska jag försöka tvätta bort den grådassiga färgen på mina händer som verkar vara omöjlig att få bort. sedan åter till skolan och eftermiddagstrycka i textilsalen för nästan sista gången.

dinnertime


jag har haft fullt upp ett tag nu. vi har jobbat i skolan många sena kvällar de senaste dagarna. vilket igår ledde till en årsmötesmiddag i skolan med diverse inbjudna gäster från skolan, gästlärare och vänner till skolan. det blev en fin och väldigt lyckad kväll. tyvärr så har jag inga foton när vi hade vår ljusshow eftersom jag satt vid ljusbordet och drog i lite spakar, men det blev fantastiskt. här bjuder jag på lite bilder från förberedelserna. som några fler finns att tillgå på skolans hemsida.

20111129

work in progress


rigga lampor, klättra på stegar, hänga upp, duka. förberedelser i full gång inför middagen.
exel floor lamp av rich brilliant willing för roll & hill.

20111128

kollage av marie louise heger.
modo desk lamp av jason miller för roll & hill.

koppartryck


har sjukt mycket att göra i skolan i och med middagsdukningen på onsdag. ont om tid med tanke på alla förberedelser samt en megaförkylning från min sida som inte verkar gå över om jag inte vilar. ingen rast, ingen ro med andra ord. har hur som helst tryckt klart mina servetter med mitt tryck som ska samspela med kopparnätet på mina lampor i taket. längtar verkligen till onsdag, imorgon kommer vi vara i skolan tills vi somnar. fantastiskt kul ska det dock bli när vi är klara och får se helheten som jag tror kommer bli väldigt fin och minst sagt intressant.

20111127

lövformad sked av shuhei senda. "this spoon makes us softly feel that we live to be given the blessings of nature. it is designed with the wish that we think a great regards of dining more and more as human's essential workings in the future."
jens wolf.
det var inte riktigt min dag i skolan idag. min ram som jag skulle trycka med hade inte den bästa emulsionen och mitt print föll delvis bort när jag skulle skölja fram det jag hade belyst. så det var bara att börja om igen, alltså nya tag och ny energi på måndagkväll igen då jag äntligen kan börja trycka efter ytterligare lite väntan.

virtu - scrinium


skrivbordet scrinium av de intuïtiefabriek.