20111210

polka dots

polka dots av francesca woodman.

kaos

mitt projekt efter jobbet var att ta tag i mitt gamla rum hos mina föräldrar som mest agerat samlingsplats åt mina gamla överblivna prylar och kläder sedan jag flyttade. köpte en klädställning och lite svarta trägalgar på jobbet och försökte få ordning på kaoset. nu några timmar senare inviger jag rummet på nytt med en kopp te, en film och vila som kanske gör att min förkylning ger med sig någon gång.

20111209


krokar i plywood i olika storlekar.
efter dessa tre dagar vet jag vad jag ska göra på mitt jullov. börja bygga upp en ministudio hemma och fota grejer jag gjort. klämma in lite jobb och tänka på arbetsprover. nu ska jag snart sova för att sedan gå upp klockan fem och pysa till jobbet. hoppas att jag övervinner min förkylning också, för nu är det faktiskt nog.

arkys

stolen arkys av jean marie massaud för eumenes. via: lotta agaton.

20111208

krok

intensiv fotodag, men lärorik. jag försökte få till en rättvis bild på mina plywoodkrokar. det var svårt och jag får nog fortsätta lite till vid ett annat tillfälle.
min kameraladdare är dessutom spårlöst borta vilket gjorde mig kameralös.

20111207

shoe box sculpture

matias faldbakken, shoe box sculpture. via: konfettiform.
har haft två dagars förberedelser för att kunna gjuta mina hus jag gjort i lera till betong. lera-gips-betong, det tar sin tid. nu återstår tre dagars intensiv fotokurs med anna i folkform. skönt med ett avbrott mitt i allt gips- och betongkladd.

20111205

folding

jag köpte en ny bok idag. helt fantastisk. vet vad jag ska ägna kvällarna åt nu.