20110212

strap

via: hay.dk
fin vårnyhet från hay. snart pyser jag och mamma till sthlm furniture fair. mest för att jag haft fullt upp med arbetsprov hela veckan. så får jag idag hämta inspiration på annat sätt än böcker och tidningar. ta mig en titt på spegeln och lite annat fint. efter det kanske vi tar en sväng till fotografiska. ha en fin lördag!

20110211

20110210

clark
skrivbordet clark av llot llov. fantastiskt eller hur?

kaffe

börjar bli extremt trött på att göra kaffe i min presso vareviga dag. så en kaffebryggare skulle sitta fint. ska fortsätta vägrar nespresso eftersom det verkar så tröttsamt och inte heller särskilt miljömedvetet att stå i den där kön på biblioteksgatan för att köpa "shots" eller vad tusan det heter. vanligt hederligt bryggkaffe tack. gärna den av naoto fukasawa eller en klassisk moccamaster. vilken ska jag välja?

20110209

noma, time and place part II
fantastiska foton av ditte isager stylade av christine rudolph i boken noma. en av mina favoritböcker i mitt hem. om vi skulle ta och boka ett bord? eller en biljett till cph.

work

camilla sorterade mina kläder i färg innan hos åkte till nyc. nu är det mitt uppdrag att hålla det lika fint tills hon kommer tillbaka. fick några körsbärskvistar när jag var hos mina föräldrar sist. så snart blir det fina blommor. nu ska jag göra blåbärsgröt och sätta igång med arbetsproverna som jag planerade igår. 

20110208

bowl

av mig, 1999, enskede fältets skola. jag hade känsla för material redan då.

dust print

när jag städade garderoben här om dagen hittade jag ett gäng kuddfodral med mitt dammtryck. maila mig om ni är intresserade av att köpa.


inspirationsresa genom böcker och tidningar, fortsättning följer..

linen

words

20110207

städat

WOOD

via: acne
jag har inte direkt något större behov av några mer skor just nu, men jag tänker lite extra på dessa. behov av ett par skor som inte är svarta. ja, den ursäkten kör jag med.

20110206

mat

eftersom jag även har ett stort intresse för matlagning har ni en fin matblogg som drivs av en väns flickvän, ulrika karlberg. underhållande, inspirerande och grym helt enkelt. blodsvettochsvartpeppar, kolla in.