20110225

mapplethorpe

idag köpte jag även biografin om robert mapplethorpe som patricia morrisroe skrivit. den baseras på hennes tjugotal intervjuer med mapplethorpe innan han dog. samt samlad information från hans familj och vänner. det var något tungt att ta sig igenom de första sidorna när man är trött och boken har engelsk text. så jag tror jag fortsätter imorgon. har ni inte redan läst patti smiths självbiografi just kids, gör det! tror den finns med på bokrean med svensk text, bara ett tips. 

collarless
har köpt en fantastisk kavaj, jag kunde inte hålla mig. jag försöker hålla mig borta från svart. även om sandfärgen inte heller är särskilt djärv.


läste precis en kortare intervju med en tjej i bon. de två färger hon aldrig skulle kombinera i klädväg var grått och cremefärgat. vilket jag själv tycker är en väldigt fin kombination, oftast. allt kan inte passa alla, och tur är väl det. nu ska jag gå och möta min mamma i mina kläder i just den färgskalan och lite svart på det.

WHATSWHAT
via: WHATSWHAT
här har vi ett gäng fina lampor från den svenska trion whatswhat.
klockan är nu sju, jag är ledig och ska sätta mig och fortsätta skriva. det är svårt att sova nu när man har lite för mycket som snurrar runt i huvudet. ser fram emot morgondagens middag hos johanna. innan dess har jag lite att stå i. senare idag ska jag åka och köpa ett par tidningar. även leta rätt på grå bets till ett par träbitar och se om resultatet blir lika bra som jag tror.

20110224

morranvia: johannes norlander

about a chair

via: hay.dk
väntat på min stol jag beställt i en evighet nu. självfallet ska jag råka ut för något problem och även en försening. snart vecka tio! ägnat halva dagen åt att skriva om mina arbetsprover. det känns som att allt går från klarhet till klarhet. jag borde inte alls ha ångest för att jag inte kommer hinna klart, för det ska jag.

love letter

via: common projects
sitter och skriver en motivering till varför jag vill gå på en av de utbildningar jag ska söka till. känns som att jag skriver om kärlek.