20100313

tips tips.

ny kollektion hos ikea, vilmie.
har inte sett den i verkligheten, men kan tänka mig att köpa, typ filten.
jag är ju sorgligt nog lite allergisk mot färg i mitt eget hem, men välkomnas hos andra! sedan är det ju fint med afrikanska influenser, vill alltid köpa med mig något hem från afro art, även fast det kanske inte är min stil alla gånger.

sedan:
hopes map print hos nk - glas, porslin och kök .
ser fint ut, skulle inte tacka nej till en svart och en vit bricka!

the list:

det här önskar jag mig av mig själv och andra:

hopes mönster, map print på en bricka eller grytlapp, tack!
fina skissblock från moleskine.
kaffekoppar från alessis tonale, i rosa & grått.
teckningar från fina vänner. hint till siri, elin och sanna m.fl.
estrid ericsons elefantmönster, kuddfodral i mörkblått 50x50, svenskt tenn.
blommor! inne & ute.
balkongmöbler, blankö, ikea.
doftljus från byredo.
böcker! - gunnar asplund, maison martin margiela, le corbusier, mary ellen mark, viola gråsten, bauhaus - 1919-1933, irving penn, helmut newton, louise bourgeois, mapplethorpe, estrid ericson m.fl.

20100312

tak

hyllor

fredag!

äntligen ska jag få hjälp med att borra upp min vägglampa, hyllor, tavlor, osv. känns fantastiskt. ser mest fram emot hyllorna, så att jag får plats med gäster.

20100311

djurgårdsbrunnsvikensitter och skriver och läser om min inspiration till min väv..

bilder: wikipedia

män i montepulciano


saknar italien! det här är det enda foto jag har kvar vad jag kan se, lite synd.

20100309

bra dagar

godmorgon!

idag är jag pigg, hur nu det gick till. för särskilt många timmar har jag inte sovit. tror jag insett att jag ska överge mina planer på att söka beckmans form, i vilket fall i år. får lägga krut på att producera teckningar och målningar till nyckelvikens tredimensionell form - arkitektur & design istället. igår tog jag en spontan cola med my och hennes två klasskompisar. inte känt att jag hunnit med sådant den senaste tiden, och jag är så glad att jag gjorde det igår. mer spontant, mer glädje!

nu ska jag ta min kaffekopp och fortsätta göra mig redo för skolan, och skulptur!

20100308

done and done

framsida

beckmans öppethus

klockan sex ska jag pysa iväg på öppethus på beckmans. antar att det är form som kanske kan vara intressant. även om det är textil jag känner för mest just nu. kanske för att det är vad jag sysslar med dagarna i ända. jag vill koppla samman det textila med inredning, och komma så långt bort från mode som möjligt.
nu ska jag äta min frukost och pysa iväg till närmaste konstnärshandel och köpa specialtejp och en extra kartong för ett sista försök att få till allt med konstfacksproverna. önska mig lycka till!

20100307

arbetsprovsfix

nästan klar med arbetsproverna! saknas bara lite tejp och text, men det fixar jag imorgon på förmiddagen. så kan jag äntligen få skicka iväg allt.

lägger upp bilder på kuddfodralen imorgon. om någon är intresserad av att köpa så hojta till. tanken är kanske inte att jag ska ha tio kuddar själv i soffan. färgerna går i grått, blått och svart.

söndagstrycka

stolar och stringhylla från farmor, tack tack.