20110402

sophie bille brahe

smycken från danska sophie bille brahe. hittar inte några bra bilder tyvärr. bjuder på denna jag hittade via vogue.it som jag tror är ett sammarbete med stine goya. 

20110401

blue


taylor tomasi-hill via garance doré. jag behöver en riktig färginspiration för att ändra på mina färgvanor i min klädsel. jag skulle kunna offra mig och ta över hennes blå celine. 

copacabana

copacabana är ingen nyhet, dock en fin lampserie från metalarte av jaime hayón. vad var det jag sa? besatt av metaller..

20110331

kin

fina värmeljushållare i mässing från skultuna formgivna av trion claesson koivisto rune. köpte de två som är lite mer rundade igår, nummer två och fyra på bilden.

20110330

geografia


via: geo-grafia, drill design
efter lunch på story med mamma köpte jag mig jordgloben och lite annat som jag inte alls borde ha köpt. tror det var solen som var framme ett tag som fick mig att öppna plånboken en aning. från asplund fick jag bland annat med mig en av dessa. känner mig som ett barn på julafton som får bygga i hop den helt själv.

hang around, toss around

via: below the clouds
träbesticken hang around och toss around från danska muuto.

comme des garçons playsnäll syster som köper skor till sin kära lillebror. vad gör man inte för att snygga till honom.
här om dagen fick vi in ett par väldigt gamla kelimmattor till varuhuset. tre grymt fina i en beige/brun färgskala som är växtfärgade samt två i starkare färger. hade jag inte haft en stor begränsning gällande yta i mitt hem hade jag inte tvekat en sekund. eller jo, kanske för att de kostar en del. glömde självklart ta en bild senast. i morgon ska jag försöka mig på en uppdatering.

nu ska jag dricka kaffe, se över lite arbetsprover, skicka i väg ett mail som visar på att jag inte accepterar tre månaders försening på stolen som jag har beställt. särskilt inte med så vag information. så gärna vill jag inte ens ha den, egentligen. jävligt surt!

andrea brugi

20110327

kazuyo nomura

när jag ändå är inne på tips tänkte jag dela med mig av min absoluta favoritdesigner på ikea, kazuyo nomura. som till grunden är textilkonstnär. hon har bidragit med många fantastiska mönster och kollektioner. här har vi exempelvis mattan ikea ps stuga (som tyvärr kommer att utgå, så passa på). en annan fin kollektion heter henny

skyn


via: livet hemma
ikeas nya porslinsserie, skyn. design av ehlén johansson.
efter att jag jobbat halva veckan bland köksprylarna har jag tittat lite närmare på det här fina porslinet, skyn. tips från mig till dig helt enkelt.