20100218

äntligen!

stång & draperi

föreställning igenfoto: ulf lorensson

bästa tidningen!

20100217

lampa


köpte den här igår innan jag skulle jobba. mest för att jag inte alls gillade den jag har haft i fönstret innan. kom igen, 29 kr, det är den ju värd.

nu måste jag bege mig och köpa ett usb-minne eftersom jag tappat bort alla jag ägt. imorgon ska jag ha samtal om framtiden med min lärare med så mycket arbetsprovsgrejer som möjligt.
sedan scanna in mitt dammtryck och fixa lite. måste ju börja trycka för att något ska hända. sedan var ju tanken att träna, men jag blir nog kvar i skolan med min tur.

20100214

det är lite ensamt, så jag beger mig till sängs.

tack pappa för inflyttningspresenten.

det är söndag, jag vaknar klockan åtta. är det något man gör när man är nyinflyttad? jag har fått någon slags städmani. jag börjar diska, plocka, koka kaffe och läser form. måste åka och köpa kartonger till konstfackarbetsproverna. min lillebror är hemma och spelar på zinkens i eftermiddag. dags att se en match kanske? imorgon har jag tänkt börja med min intensiva arbetsprovsperiod. är bjuden på middag hos mor och far ikväll. då kan jag dessutom hämta lite fler saker jag lyckats glömma. jag är helt betuttad i mitt golv så jag tog bort mattan och gav den till mamma.

jag har lite ansökningsångest, märks kanske? tror jag ska söka 3D-form/arkitektur på nyckelviksskolan också. sedan har jag små planer på beckmans form, beroende på vad jag hinner med. en del av mig vill smyga in på möbelsidan också. dilemma.