20110701

tips

det har kommit in fantastiskt fina gamla mattor igen. tips, om ni har tråkigt i helgen.

20110630

wife

rick owens fru. via: jak & jil

allt i ett rum

behöver någon som kommer och tömmer mitt hem, för det börjar det bli ganska fullt nu. blir galen på alla småsaker jag samlat på mig. fritt fram att plocka på sig, typ. 
här har ni min nya fina kelimmatta förresten. det kunde kanske sitta fint med köpstopp för min del.

20110629via: miscellaneousthings, broutine, iacoli mcallister.

vintage kelim

köpte mig en ny kelim-matta på jobbet igår. kunde inte låta bli att köpa den när jag hittade en i en perfekt storlek och bra pris. vanligtvis är dem sjukt stora, i vilket fall för min lilla etta jag bor i. gillar mattorna jag har nu, men dem får nu flytta till min hall en stund. en bättre bild kommer vid lämpligt tillfälle. nu åter till städande innan jobbet. 

20110628

20110627

guide to manhattan

fick för ett ganska bra tag sedan den här postern av david ehrenstråhle av min mor i julklapp som hon köpt på konstfacks julmarknad. den låg bara och skräpade i ett hörn fram tills att jag lyckades rama in den. med tanke på det udda måttet fick man lägga en ganska stor slant. såg även för ett tag sedan att dem nu säljs på nk inredning inramade och numrerade för en ganska mycket större summa än vad min mor betalade då. sedan såg jag att artilleriet i göteborg tagit in dem nyligen, och finns att beställa här. någon som har tips på andra man kan beställa? och jag är INTE ute efter några budskapsord.

beige+


20110626

sunday

via: broutine.