20101216

20101215
upp upp och iväg till en vän på middag. notera mitt ansikte som bara skriker trötthet, men det faktumet ignorerar jag ikväll. somliga jobbade ju 06.00-15.00 idag. hej!

20101214

båda mina julklappar till mig själv har blivit försenade. känns väldigt tråkigt, nu när jag väntat på både stolen och boken sen en månad tillbaka. blev så less att jag köpte mig själv en tröja i kashmirull som jag med största sannolikhet kommer att bo i. om nu inte den också blir försenad. ibland är det tusan bäst att inte handla saker på nätet, dock rätt bekvämt för mig som aldrig är ledig. idag träffade jag teresa som är på besök från barcelona. nog ett år sen vi sågs sist, och jag är väl värd ett besök till värmen till våren. nu ska jag lägga mig till sängs och skissa på lite idéer. hej så länge.

20101212

TLF


fina tights från the local firm, camilla till höger.

enkelhet


köpte mig två ringar på beckmans julmarknad igår. finns inget finare än tunna och diskreta smycken. vet att jag äger mycket som inte det också, men jag är mycket för enkelhet egentligen. går helst efter känsla, och det är sällan jag är helt smyckeslös. hon som gjort de fina ringarna heter kaja solgaard, och de skulle egentligen tillhöra en större ring hon gjort, men jag fick köpa dessa ändå. tack, tack. helst ville jag ju köpa pers fina sjalar, men jag hade inte riktigt råd, en annan gång helt enkelt. ingen bra bild på dessa heller, får återkomma.