20091024

hatthylla

vem är den ordningsamma i förhållandet? fanny eller jim?

fortsättning följer

hemma hos mormor och myser! tröttare än tröttast.

på tåget!

Stick, stick! Snart framme.

20091023

stickning & fontän

skoldagen igår bestod av stickning, eftersom jag kände mig som nybörjare efter alla år jag inte ens rört ett garnnystan. stickade jag, rev upp, stickade och rev upp. har jag lyckats att inte misslyckas en enda gång idag. jag är hemma och vilar upp mig efter missödet till magvärk i morse. ska unna mig en promenad och köpa nytt fint garn och stickor så att jag kan sysselsätta mig med något på min tågresa i morgon. gårdagen bestod även av ett besök på bistro paname där jag, sanna och martin drack några öl innan vi sedan begav oss till tranan där fontän spelade skivor. jag var även duktig och gick hem i skaplig tid, som den tant jag gått och blivit.

20091021

väv


sett fram emot dagen då vi skulle börja med vävning, den dagen kom idag. just i denna stund känner jag mig inte riktigt klokare. kladdat lite, valt färger till provbitar, och försökt förstå. alla dessa ord, dessutom med kinesisk brytning, helt obegripligt i denna stund. bättre lycka imorgon, nu ska jag träna lite och sen på middag hemma hos fanny och jim.

20091018

söndagsångest

det är måndag i morgon och lovet är slut. jag har dessutom ignorerat det faktum att jag har en liten uppgift jag borde tänkt över, som jag inte gjort. jag var hos farmor igår, och träffade hennes ena katt. jag önskar att jag tog en bild, för det såg ut som att katten svalt en fotboll. så tjock var den. undra om hon försöker uppnå nya "stockholms största katt" som hon lyckades med när jag var liten. nåväl, nog om det. nu ska jag dricka te och se en film, som försök att slippa tänka på allt jag faktiskt borde göra.