20110323

albert watson

























mellan den 25:e mars och 12:e juni kan ni se albert watsons foton på fotografiska. här har vi alfred hitchcock från 1973. tips från mig.

20110321

tioc + sketch



bordet tioc och stolen sketch av spanska la mamba.

flash

här har vi tom dixons bord flash square, flash rectangle och flash circle. som ni kanske märker har jag blivit lite smått besatt av bord och metaller den senaste tiden.

john pawson


john pawson för when objects work. hittade tyvärr ingen bra bild på ljusstakarna som är i brons vilket jag hellre visat, men de svarta är inte fy skam dem heller. 

20110320

siwa






naoto fukasawas papperskollektion siwa i sammarbete med japanska onao är kanske inte någon nyhet, men jag delar med mig ändå. varje gång jag går in på asplund vill jag köpa med mig ett av de mindre fodralen att ha som plånbok. dock hejdar jag mig varje gång för att jag inte borde lägga pengar på sådant just nu. skulle inte tacka nej till ett fodral i den grå färgen i vilket fall, så det kommer väl en dag då jag slår till. på tal om papper ville jag i lördags köpa med mig jordgloben i papper (glömde notera vem som gjort den). även där lyssnade jag på hjärnan i stället för hjärtat och gick tomhänt ut från butiken. nästa gång, kanske. 

söndag i solen


kaffe på mellqvist efter långpromenad.