20110311

new in

två frillor för en, typ. nu koka kaffe, fortsätta jobba. tog en liten tupplur mitt i allt, och det var inte riktigt meningen.

8 comments:

malin said...

snyggt, gillar hårfärgen också!
är det arbetsprover du jobbar med?

Mathilda said...

tack så mycket! färgen gillar jag också. även om jag helst skulle vilja ha det mörkt.

ja, arbetsprover till tusen känns det som. du söker ingenting?

malin said...

är du mörk "egentligen"? jag körde mörkbrunt/svart i typ 10 år men har sedan ett par år tillbaks haft min naturliga (brun), längtar alltid tillbaks. fast jag skippar gärna den där jobbiga utväxten.

är det till konstskolor i sthlm? jag väntar på att arbetsprover till en utbildning som heter informationsproduktion / prepress ska komma ut. här i göteborg. vill börja NU!

Mathilda said...

jag är blond i grunden. har haft en längre period med mörkt hår. först svart, sen mörkbrunt som jag trivdes väldigt bra i. jag började färga tillbaka till min naturliga färg för att jag inte orkade springa till frisören så ofta, och spara pengar främst.

något jag gärna färgar tillbaka till i framtiden, men det är då!

nu är jag inne på konstfack, inredningsarkitekt, sen får vi se om jag söker något annat. skulle kunna tänka mig nyckelviksskolan igen. jag gick textil förra året. så det vore kul att gå 3D-form, arkitektur och design också. så den ska jag nog söka så fort jag blir klar med detta.

kommer dem ut snart eller? det är roligt men intensivt med prover. jag längtar tills det är onsdag och jag kan andas ut igen.

malin said...

aa du gjorde det ordentligt, jag bladdade runt och förstörde badkar hehe.

vad roligt! jag hade bestämt mig för att ge den ett försök i år men sen fick jag nys om den här utbildning så det blev inget. hoppas det går vägen, lär ju va en himla bra och rolig utbildning!

ja nu på onsdag. då börjar mitt helvete haha.

Mathilda said...

jo, jag började ju så. sen bad min frisör mig att undvika det då det bara blir färglager på färglager vilket inte är toppen för håret i längden. då man inte är grym på att färga själv råkar ju det som egentligen inte behöver färg, få färg ändå.

ah, konstfack eller nyckelviken? båda är nog roliga utbildningar.

ah, onsdag får jag pusta ut, ska bli grymt. även om jag gärna hållit på med proverna ett litet tag till.

Johanna said...

Men fy tusan, hur snygg får man bli! Jag älskar det.

Mathilda said...

tack fina du! kul med något nytt.