20110807

tog mig i kragen och bytte ut hyllplan, skåp och spegel i mitt lilla badrum. fantastiskt bra blev det ändå i jämförelse med de extremt fula plastiga grejerna som satt där innan. nästan som ett nytt badrum, men bara nästan. 

3 comments:

Ebba said...

Åh, jag älskar allt du har på den där hyllan.. Grace, Byredo Parfym o snyggt doftljus!!

Är Byredo ett måste i parfymsamlingen.. har hållt mig från att sniffa lite på dom, risken känns överhängande att man får ett "ha-begär"!!!

Mathilda said...

Mm, dofter är något speciellt, verkligen. Byredo är en favorit. Ett tips kan ju vara att gå till butiken och fråga om doftprover på dem du gillar mest. Då får du ju testa lite olika, och gör rätt val. Parfymerna räcker ju länge och om du kanske har någon annan du kan varva med. Men absolut. Jag har två dofter därifrån och skulle gärna ha någon ytterligare, men håller mig tills någon tar slut. Mitt nästa inköp blir nog Margiela-doften om den nu passar mig. Hade en Inner Grace parfym, den tog slut på nolltid för att jag blev helt besatt av doften. Så jag får hålla mig till hudkrämen och tvålen.

Ebba said...

Har hållt mig länge och envist borta från stan o allt vad shopping heter.. Så till hösten kankse jag faktiskt kan få tillåta mig en investering i doftsamlingen.. Ska helt följa ditt råd och gå till butiken o be om prover :) Jag köpte Grace på parfym när jag var i NYC men tycker att bodylotionen luktar långt mkt bättre än parfymen.. Konstigt att dom skiljer sig, men fördelen med lotionen är att den både är drygare o nästan sitter kvar bättre än parfymen. Har parfym, lotion och duschcreme, är nog besatt oxå :)